Planlæg dit Zoom møde

Hvis du logger dig ind på din konto på zoom.us, kan du derinde planlægge kommende møder. Du kan klikke direkte på “Schedule a meeting” i toppen af siden eller du kan gå via “Meetings” menuen i venstre side.

 

Hvis du vælger “Meetings” i menuen i venstre side, skal du derefter trykke på “Schedule a meeting” et af de to steder, hvor det er vist.

 

Navngiv dit møde, så du let kan kende det. Er det et møde, som du bruger flere gange, så undlad at navngive det med dato.

Sæt også tidspunktet for mødet eller for det først møde, hvis det gentages. Vær opmærksom på, at Zoom arbejder med 12 timers tider, hvor AM er før middag, og PM er efter middag. Dog er det sådan, at kl. 12PM er tidspunktet midt på dagen og 1PM er kl 13 i dansk tid.

 

Hvis du har et møde, der gentager sig med faste intervaller, kan du stiller dette under “Recuring meeting”. Du og dine deltagere kan så genbruge det samme link til at logge ind på alle møder.

 

Hvis ikke mødet har faste intervaller, kan du vælge punktet “No FIxed Time” i rullemenuen. Både i dette og i ovenstående tilfælde, kan I logge jer på mødet, som I aftaler det.

 

Det kan være en god ide at fjerne fluebenet i “Waiting Room”. Hvis du fjerner det, så glemmer du ikke dine deltagere, fordi du ikke kan se dem, mens de sidder i denne kø.

Hvis en deltager skulle komme for sent til et møde, så kan det være godt, at vedkommende kan komme med. Marker derfor “Allow participants to join any time”.

For ikke at blive forstyrret, når en deltager kobler sig på, så marker også “Mute participants upon entry”.

HUSK at gemme dine indstillinger ved at trykke “SAVE”.

 

De kommende møder, som du har planlagt i Zoom, kan du se under “Upcomming meetings”. 

Når du fører musen ind over mødet, bliver der vist knapper til, at du kan ændre mødet/møderne, til at du kan slette mødet og til at du kan starte mødet.