Sådan bruger du Zoom meeting

Zoom kan tilmeldes gratis og bruges som mødeplatform og til at optage webinarer med. Hvis ikke du allerede har en konto, ligger der en guide i bunden af denne side, hvor du kan se, hvordan du tilmelder dig gratis hos Zoom og hvordan du installerer Zoom på din computer.

 

Generelle indstillinger i Zoom for at optage

Når du skal optage og eventuelt redigere i din Zoom video, er der et par indstillinger, som du med fordel kan have sat på plads, inden du går i gang.

Læse mere om Zoom indstillinger for at du kan optage.

  

Skærmdeling i Zoom

En skærmdeling i Zoom kan bruges til at vise en video, en Power Point eller Keynote eller til at vise billeder og andet indhold på din computer.

Læs mere om Zoom skærmdeling til at vise video og andre præsentationer.

 

Test af lyd og video i Zoom

Inden du starter dit Zoom kald, eller hvis dine deltagere enten ikke kan se dig, eller de ikke kan høre dig, så test lige af, om din lyd og din video virker, som de skal.

Læs mere om test lyd og video i Zoom.

 

Lås dit Zoom møde

Det er muligt at låse dit Zoom møde, så der ikke kan komme flere deltagere på. Det kan væe praktisk, hvis der er tale om en lukket gruppe eller du kke vil forstyrres.

Læs mere om, hvordan du låser dit Zoom møde.

 

Planlæg dit Zoom møde

Når du planlægger dine Zoom møder, kan du sende invitationer ud i forvejen, og du kan genbruge det link, som Zoom generer, så du kan afholde flere møder med det samme link.

Læs mere om, hvordan du planlægger dit Zoom møde.

 

Opret en gratis konto ved Zoom

Du kan gratis oprette dig som Zoom bruger (åbner i nyt vindue). Med din gratis konto ved Zoom kan du blandt meget andet lave optagelse af din skærm og dermed gøre det muligt for dig at optage dine egne webinarer.

Når du er oprettet, som bruger ved Zoom, kan du holde møder i ubegrænset tid med maksimalt 1 anden deltager og i op til 40 minutter med mere end 2 deltagere.